Апельсиновий соус

13th Вересень , 2018

Світлина від Юлії Крілик.

Сьогодні готуватимемо соус з апельсина і родзинок. Соус виходить кисло-солодким. Він відмінно підходить для заправки овочевих салатів, чудово поєднується з рибою.

Інгредієнти:
Апельсин – 1 шт.
Гірчиця – 2 ч. л.
Родзинки світлі – 70 г
Каррі – 0.5 ч. л.
Цибуля-шалот – 80 г
Олія соняшникова холодного віджиму – 100 мл
Перець чорний мелений – 0.5 гр.
Сіль – 1 щіпка
Оцет яблучний – 1 ст. л.
Часник – 2 зубчик

Спосіб приготування:
Вичавити сік з апельсина. Родзинки перебрати, помити. Залити апельсиновим соком. Довести родзинки до кипіння. Подрібнити родзинки разом з соком за допомогою блендера. Добавити в чашу блендера порізану цибулю і часник, гірчицю і яблучний оцет. Подрібнити. Порціями додавати соняшникову олію, постійно збиваючи масу блендером. Добавити в соус сіль, каррі, мелений перець. Перемішати і соус готовий.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!