13th Вересень , 2018
Інгредієнти:
• 1 червона цибулина
• 3 зубчики часнику
• 2 баклажани
• сіль перець
• італійські трави
• 2 ст. л. топленого вершкового масла
• 5-6 томатів
• невеликий пучок кінзи
Спосіб приготування:
Духовку розігріти до 220С.
Цибулину і часник почистити і дрібно порубати. Змішати, заправивши 1-2 ст. л. розтопленого вершкового масла(82,5%)
Баклажани помити, видалити плодоніжки і розрізати навпіл. Викласти кожен баклажан на шматок пергаментного паперу.
На одну половину викласти трохи цибулево – часникової начинки, прянощі. посолити. Накрити другою половиною і обернути папером, щоб не було дірок. Так проробити з кожним баклажаном.
Томати розрізати навпіл, присипати сіллю і перцем, побризкати маслом. Покласти томати разом з баклажанами на деко. Запікати хвилин 40
Овочі подрібнити в блендері до майже однорідного стану (так мені здається смачніше коли трапляються шматочки овочів)
Подавати на цільнозерновий хліб або до пасти або до рису або з тим з чим ваша душа забажає.
Смачного!
Залишити відповідь