Оладки з кокосового борошна

11th Березень , 2018

Інгредієнти: 
• 3 ст. л. кокосового борошна
• 3 яйця
• 2 ст. л. непідсолодженого яблучного пюре
• 1 ст. л. розтопленої кокосової олії, плюс додатково для змазування сковорідки
• 3-4 ст. л. кокосового молока
⅛ ч. л. харчової соди
½ ч. л. яблучного оцту
Для полуничного соусу:(на фото з черешні)
• 150-200 гр. свіжої полуниці
• 2 ст. л. протертого кокоса
• Сирий мед 1 ч. л.

Спосіб приготування: 
На середньому вогні розігрійте важку сковороду з довгою ручкою, бажано чавунну сковороду.
Змішайте в однорідну масу кокосове борошно і яйця. Додайте решту складових.
Вилийте приблизно столову ложку кокосової олії на гарячу сковороду і, обертаючи, розподіліть його по всій поверхні. Використовуйте по 2 столових ложки тіста на кожну оладку. Готуйте до появи золотистого кольору знизу і матового по краях і в центрі, потім переверніть і смажте на іншій стороні. Оладки найкраще перевертаються, якщо вони невеликі.
Щоб приготувати полуничний соус, збийте в блендері полуницю, протертий кокос і мед за смаком. Вилийте його на оладки і насолоджуйтеся.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!