Шоколадний клафуті 

10th Липень , 2018

Інгредієнти:
3 яйця
80 гр борошна
150 гр кокосового цукру
цедра 1 лимона
50 гр какао
300 мл кокосового або соєвого молока
1 стакан вишні без кісточок

Спосіб приготування:
Форма – 16 см .
Все до непристойності просто 
Все інгредієнти (крім вишні) скласти в чашу міксера, і збити в однорідну масу. Форма у мене – роз’ємна, дно і стінки вистелити папером для випічки так, щоб не було щілин і не витікало тісто.
Папір змастити м’яким вершковим маслом. На дно викладаємо свіжу вишню без кісточок, зверху акуратно виливаємо тісто. Випікати при 180 гр хвилин 40.
Потім дати повністю охолонути, вийняти з форми, посипати за бажанням какао.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!