Томатно-грибний соус

13th Вересень , 2018

Світлина від Юлії Крілик.

Інгредієнти:

Базилік зелений свіжий 2 гілочки
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Оливки без кісточок 20 шт.
Помідори у власному соку 380 г
Прованські трави 1 щіпка
Суміш перців 1 щіпка
Сіль за смаком
Часник 2 зубчик
Печериці свіжі 400 г

Спосіб приготування:
Цибулю і часник дрібно нарізаємо. Обсмажуємо. Додаємо нарізані гриби. Як їх нарізати: крупно або дрібно, – вирішувати вам. Обсмажуємо. Додаємо помідори у власному соку. Тушкуємо до часткового випаровування рідини. (Можна замінити звичайними свіжими помідорами, спершу знявши з них шкірку і порізати дрібно.) Солимо, перчимо, додаємо трави і нарізані оливки …. все добре перемішуємо. Подрібнюємо в блендері.
Соус готовий. Подаємо до пасти, картоплі … До чого ваша душа забажає. При подачі посипаємо нарізаним базиліком. Смачного!

Я дуже рада, що ми з Вами провели цей тиждень соусів.
Поділіться в коментарях, який соус став Вашим улюбленим та чи був вам цікавий такий марафон рецептів і чи мені робити ще подібні)



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!