Усвідомлене планування #3

10th Липень , 2018

1500 ккал
Б – 68
Ж – 74 
В – 100

Сніданок:
2 яйця
Овочі + зелень – 300 гр
10 гр кунжуту перемеленого

Обід:
Курячі парові котлетки під соусом
Салат з червонокачанної капусти

Перекус:
Грецький салат з руколою
Ягоди – 200 гр.

Вечеря: 
Суп з зеленого горошку

**************************************************************************
Курячі парові котлетки під соусом

Інгредієнти: ( 4 порції )
Для котлет:
600 гр курячого м’яса
1 невеликий болгарський перець червоного кольору
1 помідор
1 яйце
1 ст. ложка вершкового масла
невеликий пучок кропу
сіль перець
Для соусу:
3 ст. ложки вершкового масла
сік четвертинки лимона
петрушка і кріп
сіль перець
Спосіб приготування:
Зелень і овочі порубайте в блендері. М’ясо прокрутіть через м’ясорубку або також порубайте в блендері. Змішайте фарш з овочами, додайте масло, яйце, приправи. Все добре перемішайте. Сформуйте котлетки. Варіть в пароварці 20 хвилин.
Приготуйте соус: зелень порубайте. Масло розтопіть, додайте лимонний сік, зелень і приправи. Зніміть з вогню. Котлетки подавайте з соусом.

**************************************************************************
Салат з червонокачанної капусти

Інгредієнти:
• червонокачанна капуста (будь-яка інша)– 150 гр.
• сіль
• чорний перець ¼ чайної ложки
• лимонний сік 1-2 чайні ложки
• оливкова олія –1 ст. л.
Спосіб приготування:
Капусту дрібно нашаткувати, посолити і пом’яти руками одну хвилинку.
Додати інші інгредієнти, перемішати. Барвистий і корисний салат готовий!

**************************************************************************

Грецький салат з руколою

Інгредієнти:
• 150 гр огірка
• 150 гр помідора
• 40 гр. руколи
• 1 \ 2 червоної цибулі
• 20 гр. оливок
• 50 гр. сир фета
• 10 гр. нарізаної петрушки
для заправки
• 20 мл. оливкова олія
• 2 ст.л.лимонного соку
• 0,5 ч.л. сухого орегано або гілочку свіжого
• 1 зубчик часнику
• сіль
• перець
спосіб приготування:
Наріжте помідори, огірки, оливки, петрушку і цибулю. Сир покришіть руками. Додайте руколу.
Приготуємо заправку. Якщо ви використовуєте свіжий орегано, але відокремте листя від стебла і наріжте їх дрібно. Часник натріть на дрібній тертці.
Перемішайте всі інгредієнти для заправки.Полийте заправкою зверху все овочі і перемішайте. Готово!

**************************************************************************
Суп з зеленого горошку
Світлина від Юлії Крілик.
Інгредієнти: (2 порції)
450 грам замороженого зеленого горошку
1 ст. ложка ГХІ
1 ст. л. вершкового масла
1 цибуля-шалот
3 стебла м’яти
500 мл води або овочевого бульйону
Гімалайська або морська сіль за смаком
Перець за смаком
1 чайна ложка соку лимона за бажанням

Спосіб приготування:
Розігрійте 1 столову ложку ГХІ в каструлі з товстим дном, додайте подрібнену цибулю і тушкуйте до м’якості цибулі. Обдайте гарячою водою зелений горошок за допомогою друшляка, щоб його попередньо розморозити (якщо горошок заморожений). Додайте горошок в каструлю з цибулею, залийте водою або бульйоном і варіть на середньому вогні близько 10 хвилин. Потім остудіть вміст каструлі і збийте блендером до пюреподібного стану, додавши листя свіжої м’яти, сік лимона, сіль і перець. Прикрасьте суп цілими горошинами (попередньо дістаньте з готового супу), листям м’яти і збризніть оливковою олією.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!