Усвідомлене планування #5

5th Серпень , 2018

1340 ккал
Б – 70
Ж – 71
В – 100
(якщо Вам фізіологічно потрібно більше калорій, відповідно Ви їх додаєте в свій раціон. Не дотримуйтесь низької для себе калорійності)

Сніданок
Чіа пудинг з полуницею

Обід
Фаршировані кабачки з рисом

Перекус
Овочевий салат з козячим сиром

Вечеря
Грудка куряча/індича – 100 гр.
Овочі – 300 гр

Чіа пудинг з полуницею
Складові:
• 1 ст. л. насіння Чіа
• 80 мл кокосового молока
• 1 ч. л. кленового сиропу/натурального меду
• гілочка м’яти
• 100 гр полуниці (інших ягід)
Спосіб приготування:
Насіння Чіа замочити в кокосовому молоці і сиропі на 1 годину.
У склянку викласти шарами спочатку полуницю, нарізануслайсами, потім насіння Чіа, і так кілька разів. Прикрасити м’ятою.

Фаршировані кабачки
Інгредієнти: (2 порції)
• морква – 300 гр.
• рис коричневий – 120 гр.
• корінь селери – 80 гр.
• кабачок – 6-7 кілець шириною 2 см.
• сіль 1 чайна ложка + 0,5 чайної ложки
• чорний перець
• куркума
• асафетида
• ГХІ –4 столових ложок
• Якісний сир (не російський, голандський і тд!)– 50 гр.
Спосіб приготування:
Рис поставимо варитися у великій кількості води без солі. Коли він буде майже готовий (10-15 хвилин після закипання), відкидаємо його на сито.
Моркву і селеру очистимо і натремо на крупній тертці. На сковороді обсмажити в маслі спеції, овочі.
Через 10 хвилин додамо рис і сіль (1 чайну ложку). Перемішуємо.
Поки смажаться овочі підготуємо кабачок. Очистимо його, видалимо насіння і м’якоть. На іншій сковороді (зручно на тій, яку можна буде потім поставити в духовку, але необов’язково) в невеликій кількості масла обсмажити наші кабачкові кільця до золотистої скоринки з двох сторін.
Коли начинка готова, ложкою акуратно укладаємо її в серединки кілець.
У склянці води розводимо 0,5 чайної ложки солі і заливаємо в форму з кабачками.
Відправляємо сковороду в духовку на 180 градусів на 15 хвилин.
В цей час натираємо сир на тертці. Через 15 хвилин посипаємо наші кабачки сиромі знову ставимо в духовку на 10-15 хвилин. Якщо кабачки м’які (можна перевірити ножем) і сир підрум’яниться, можна вимикати духовку.

Овочевий салат з козячим сиром
Складові:
• 100 г міксу листя салату
• 100 г огірків
• 50 г редиски
• 50 г помідорів
• 100 г м’якого козячого сиру
Для соусу:
• 30 г листя кінзи
• 10 мл яблучного оцту
• 30 мл оливкової олії
• 1 г очищеного часнику
Спосіб приготування:
Для соусу: всі інгредієнти змішати в блендері.
Нарізати всі овочі часточками, змішати з міксом листя.
Заправити все соусом до смаку і знову перемішати. Розкласти салат по тарілках, зверху викласти козячий сир і полити соусом.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!