13th Вересень , 2018
Інгредієнтів:
– 2 яблука (очистити від шкірки і серцевини і нарізати кубиками)
– 1/4 чайні ложки морської/гімалайської солі
– 1/2 ч. л. кокосового цукру
– 1 ч. л. готової гірчиці
– 1 ст. л. лимонного соку
– 100 мл рослинної олії холодного віджиму
Спосіб приготування:
Протушити яблука в каструлі, остудити, збити погружним блендером. Додати сіль і кокосовий цукор.
Далі додати гірчицю, лимонний сік і рослинну олію.
Збиваємо до однорідності. Маса посвітліє і стане густіша, але все ж рідкувата. Ставимо майонез в холодильник на декілька годин, щоб він застиг повністю і став більш густим. Готово!
Вийшов чудовий, приємний на смак майонез. Можна зберігати в холодильнику до 3-х днів
Залишити відповідь