Яблучний майонез для салатів

13th Вересень , 2018

Світлина від Юлії Крілик.

Інгредієнтів:

– 2 яблука (очистити від шкірки і серцевини і нарізати кубиками)
– 1/4 чайні ложки морської/гімалайської солі
– 1/2 ч. л. кокосового цукру
– 1 ч. л. готової гірчиці
– 1 ст. л. лимонного соку
– 100 мл рослинної олії холодного віджиму
Спосіб приготування:

Протушити яблука в каструлі, остудити, збити погружним блендером. Додати сіль і кокосовий цукор.

Далі додати гірчицю, лимонний сік і рослинну олію.

Збиваємо до однорідності. Маса посвітліє і стане густіша, але все ж рідкувата. Ставимо майонез в холодильник на декілька годин, щоб він застиг повністю і став більш густим. Готово!

Вийшов чудовий, приємний на смак майонез. Можна зберігати в холодильнику до 3-х днів



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!